Werking Voordelen Model zonder perimeterkabel Modellen met perimeterkabel Contact Français

Blitz

Display

 

Afmetingen

Ontworpen voor grasperken tot 400m², is de Wiper Blitz robot héél eenvoudig in het gebruik. Een klik op zijn bedieningsscherm en hij neemt het maaien van uw gazon voor zijn rekening ! Hij herkent zelfstandig de graszones en neemt een andere richting wanneer zijn sensoren grasvrije plaatsen of obstakels tegenkomen (kiezelsteentjes, aarde, tegels, muren, bomen, enz). Het is dus onnodig om een perimeterkabel te plaatsen. Een paar aanpassingen kunnen nuttig zijn om hem te helpen bij het identificeren van de te maaien zones (tegels, hagen, bogen, enz).

De technische pluspunten

1. Dankzij twee handige handvatten, zijn klein formaat en zijn ultralicht gewicht (7,9 kg) kan u hem moeiteloos verplaatsen. Bij het aanraken van de handvatten stopt het mes onmiddellijk.

2. Eenvoudig en moeiteloos op te laden (even eenvoudig als het opladen van uw gsm !). U sluit de twee connectoren aan (geleverd met de robot) en plaatst de robot op een droge plaats, uit de zon. De lithium-Ion batterij van de Blitz laadt binnen +- 3 uur op en hij kan opnieuw van start gaan.

3. Het nieuwe model Blitz XP is uitgerust met 4 dieptesensoren, die voor de wielen geplaatst zijn. Indien hij een rand of een trap tegenkomt, gaat hij, om kantelen te vermijden, achteruit en neemt een andere richting. Deze nieuwe technologie vraagt nog weinig installatie, maakt de nodige aanpassingen nog eenvoudiger en maakt de Wiper Blitz XP uniek op de markt !

Algemene technische eigenschappen